Familie en Scheiding

 

 

Folder Familie en Scheiding

Als u gaat scheiden moeten er allerlei zaken worden geregeld. Wie ‘krijgt’ de kinderen? Kan ik in het huis blijven wonen? Krijg ik alimentatie? Moet ik alimentatie betalen? Hoe ziet mijn pensioen er straks uit? Deze en nog veel meer vragen komen op u af. Het is dus belangrijk om u deskundig bij te laten staan door een echtscheidingsspecialist die u kan begeleiden bij uw scheiding.

Advocaat bij scheiding
Indien u en/of uw partner besluit te gaan scheiden heeft u een advocaat nodig. U kunt ervoor kiezen allebei een eigen advocaat in de arm te nemen. Soms moet dat noodgedwongen. De ene partij dient een eenzijdig verzoek tot scheiding in, de ander is de verweerder. Vaak is het mogelijk om in onderling overleg met u en met de advocaten toch tot een onderlinge regeling te komen. Het is ook mogelijk dat u gezamenlijk door één advocaat begeleid wordt bij het regelen van de gevolgen van de echtscheiding. Deze advocaat, of deze advocaat-mediator [bemiddelaar], bespreekt dan met u beiden hoe uw echtscheidingsregeling er uit komt te zien.

Bogaerts & Groenen advocaten Familie en Scheiding
Onze sectie Familie en Scheiding kan u begeleiden bij scheidingen en andere familierechtelijke onderwerpen. Er zijn diverse aspecten die aan de orde kunnen komen als u uit elkaar gaat. U vindt hieronder een opsomming.

De advocaten van Bogaerts & Groenen zijn specialisten op het gebied van:

Spreekuur scheiden in Oisterwijk, Boxtel, Vught, Tilburg en Son
Denkt u over scheiden of heeft u andere familierechtelijke vragen, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek. De familierechtadvocaten verzorgen een gratis spreekuur in Oisterwijk, Boxtel, Vught, Tilburg en Son en Breugel.

 

Familie en Scheiding

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Onze Advocaten